28 mars 2010

idag hörde en gammal klasskompis från min gamla teater/ bild- klass från gymnasiet av sig i ett kort meddelande. jag har bara träffat henne en gång sen studenten tror jag, när vi vårfika under röda filtar i göteborg för några år sen, om jag inte minns fel. inte mer. men hon är en jävligt grym tjej & jag tänker på henne ibland. det vet hon.

hon skrev:

ibland kommer jag att tänka på att du är nånstans därute och kickar allas ass, det gör mig glad!

så jävla sött meddelande.
fan.
fick lite ny tro på mig själv. jag kaaan ju kicka ass om jag vill. det är bara att köra.
så nu ska här kickas. indeed.
tack emelie.


lots of love.

27 mars 2010

26 mars 2010

han åker härifrån om ganska exakt två timmar och ikväll kommer jag ha en dödssaknad inom mig. så är det bara.
för han är så värd & gör mig megaglad bara genom att finnas nära mig & jag fattar inte hur det kunde bli såhär verkligen. det är ju han, hårdrocksdanne från gbg lix!?
men det skiter jag i.
för han är i mitt hjärta. så jävla hårt.
<3







i övrigt drar jag snart till jobbet ute i huddinge. det blir nattjobb hela helgen & hell yeah motherfucker vad kul det ska bli. & käkarna verkar jag ha bitit stål med inatt, så stela som dom är. men jag spelar lite gitarr, funderar på om jag ska snabbdammsuga, plocka undan lite eller bara skita i det & sjunga med i nothing compares to you ännu en gång & fortsätta dricka juice ensam i mörkret & bara hoppas på att jag får gråta en skvätt så trycket över bröstet kanske ger sig lite innan jag måste dra till pendeln.
aaaja. jag får se hur jag gör.






25 mars 2010

"Jag hade en gång en häst, den gjorde en konstig gest.
Då skrek jag ut i protest, jag trodde den hade fått pest. Men det visade sig att den bara hade varit på en fest med en präst och ätit ett kilo jäst. Det är därför du är bäst och jag tycker om dig mest Elin Birgitta Sterner! PUSS!"



tack lövet




17 mars 2010

dååså. här!
Re:solution magazine, sidan 36 finner ni mina bilder:
http://www.resolutionmagazine.com/thisissue.htm

i övrigt har det varit en jävla ruljans sen i söndags 1703 ungefär.
dom vände min världsbild upp&ner på ca en minut & jag vande mig i två dar för att dom sen bara skulle ringa & vända om skiten ännu en gång. så nu hoppas jag det stannar där.

i'll keep my fingers crossed.





11 mars 2010



idag har det fixats!
mest har jag suttit i teleköer & försökt få tag på personer men fan asså, det gav ju resultat så det var fetlätt värt det. nu håller jag bara alla mina tummar & går till mötet med handläggaren imorrn & hoppas att den berömda Henry Ek ska göra mig till lyckligaste människan i världen.

nu drar jag till jobbet iaf. blir miss t. ikväll & om jag inte minns fel ska vi kvällspromenera & se dubbelavsnitt av halv åtta hos mig som för övrigt kanske är det sämsta matlagningsprogrammet någonsin.
puzziz

10 mars 2010

är helt slut i skallen. & idag har jag ändå varit ledig.
jag strunta i att träna idag & åt istället lugn frukost för att sen gå ut i våren & möta upp engan för en stunds solsittning på nytorget. vädret är ju helt fucking fab at the moment & jag njuter verkligen. äntligen verkar det finnas ett slut på helvetet. thank god.

annars har det varit dött de senaste dagarna. körde en lätt isolering sen i onsdags förra veckan tills... igår typ. huvudet braka ihop så det var ingen idé att försöka gjuta liv i liket, så att säga. det ville sig inte. men jag reste mig i måndags & trots att denna kvällen inte bjöd på de mest ljusa av stunder, så tror jag att jag är på rätt väg. & jag brukar väl ha koll, aiiightaaah!?

men daniel fyllde år igår iaf & med tanke på att jag tycker födelsedagskort är som bajs ungefär gjorde jag ett snabbt minikollage istället & skicka iväg till honom, där han bor på andra sidan jorden:




som tur väl är kommer han hit på måndag i sin roll som businessman & tänkte stanna ett tag & då måste han firas. frågan är hur.
oj. nu började jag kika på gamla bilder här & jaa.. varför lägger jag aldrig upp nåt här undrar jag lite.
tror jag kör en inmatning nu på momangen faktiskt. here comes a little bit of a blandning ("a little bit of a saaaad stooory.." haha), allt möjligt, hullerombuller:



horan, destination prag


hitler, också prag

den berömda frukosten, denna gången i mitt kök


den berömda mannen, hotstuffdanne (erkänn sjukt het!?)


jag, precis när jag hade klippt av allt hår. hmm. fan. mitt är för kort nu. det dääär är ju the längd..

min grymma kusin clara var på besök. bara tretton år. här ser hon ut att vara typ 17. galet. & så är hon så föreeeeebannat snygg.


andreas. jaaa, vad ska man säga. han kom, han såg, han segra. i höstas. tangorabbat is the shit.
det var en fin helg. & med honom kom även:

niklas. också en stilig karl. & jaa. det var en fin helg.

nån gång förra sommaren gjorde elin lasagne till mig. eller oss.

& då var det sommarkväll & öppna fönster. hon har ett fint rum engan.
& lasagnen var god.

& patrik satt mest i köket & garva & tugga ärtor med knäcke. sötiz.

men ja. eller NEJ, palla jag inte lägga upp mer. jag är trött ju.
orkar inte ens avrunda med nåt bra.
hejdå

06 mars 2010


just nu är jag så jävla kissnödig att jag kör en avlidning här snart men fan asså, satt & kika igenom min gamla bilddagbok precis & jag är helt uppfylld av liv efter den. bilder från berlinresan, skolan, otaliga fester & blablabla, haha, vilket jävla röj & jag saknar er, alla fina & jaa, herrejesus vad det söps & fast att allt var ett pissiiiheeeelvete så hade jag så stööööört kul & jag älska fan allt med misären trots att det sög & vi var så jävla heta, det var rock'n'roll & vi ägde så jävla brutalt, rakt igenom aaalla & allt annat kunde dö, för vi var bäst, behövde inga andra än oss själva & lite kuk emellanåt.



så nu, ge mig: sommar, gredosgräs, brunbrända ben, en knippe V Ä R D I G T folk & så köööör vi fan!









(aaah, mitt hjärta asså. jag minns er. ALLTID. & trix. vi var fan ett helt jävla kapitel för oss själva asså. haha. foooxiiehotstuff puzz)



05 mars 2010

i'm about to make a big mistake



& it hurts

04 mars 2010

så fort jag hörde mig själv säga att nej men asså nej, det är braaa insåg jag att det egentligen var totalt åt helvete.
så nu har vi vänt igen.
& denna gången har jag nästan ingen lust att vända tillbaka.
faktiskt.



03 mars 2010



jag saknar dig redan <3