27 september 2012

perfekt kväll igår! hade bästa snacket med pruca i några timmar över en tallrik grymt käk, innan de andra damerna kom & vi drog oss vidare mot pecha kucha. väl där var väl talarna en salig blandning... förstår inte vad man ska upp på scen & göra ifall man ständigt nedvärderar sig själv & andra närstående & säger "för jaaaag, trots att jag inte har nåååågon talang, klarar detta så niiii gör givetvis oooockså det!" & skratta lite nervöst. blir helt vansinnig på människor som inte har större självrespekt & istället bajsar sig själva i ansiktet med jämna mellanrum. huuujedamig.
men kvar efteråt satt vi ett gäng & drack ett glas vin & tog vara på tiden & varandra tills vi var sist kvar & kände oss manade att gå. fick till&med klappa en mysig hundis på vägen hem i regnet. 

& idag har vi coachat vidare. är trött som ett mongo. 
efter skolan drog jag & ena kexet ut & gick en knapp mil & njöt av luften & naturen en stund. lövly. & nu har jag precis käkat två knäckebröd & ska hoppa in i duschen. 
sen blir det koll i qolt & förberedelse för att köra en fullfjädrad louis pasteur imorrn med min femteklass.

TJO & hej

26 september 2012

herre jesus. kom precis hem från första dagen med praktisk coaching. chocken, så att säga.
hur i hela fucking friden ska man kunna köra ett helt samtal med öppna frågor & blabla!? jag kände mig som ett retarderat barn som inte får göra något & därför gör det hela tiden. orka. men ja. första dagen som sagt.
sitter här & insuper en god pepsi. ska om en knapp timme möta upp Pruca på Glädje för att avnjuta en romantisk middag innan de andra brudarna kommer & tar ett glas vin innan pecha kucha night. så himla fint. 
var för övrigt på ett himla nice lunchmöte idag också. ÄLSKA när man träffar nya människor som bara verkar vara så himla värda individer & som ger en lite hopp om världen. tacktack. tjingtjong.

25 september 2012

varit i skolan från kl. 0800 idag & påbörjat vår första coachingkurs. jodå.
efter plugget drog jag hem, in med en tvätt & sen iväg till gymmet & körde löpning & benstyrka.
sen hem & duscha & däcka på sängen i en halvtimma för att sen typ tvätta, laga äcklig mat, bränna mig mycket på varma kastruller, glömma stänga av spisen, tänka att jag måste maila iväg det där & det där & bli stressad & tänka att jag kanske bara borde somna. 

men imorrn är det skola & sen kanske ett glas vin innan pecha kucha-nigth! på torsdag blir det skola igen & på fredag blir det jobb för högskolan på deras forskardag vilket kommer bli awesome, i'm sure. sen på kvällen ska jag fira med min kyss som kommer upp & kanske... äventyrsbada eller nåt!?
på lördag kväll kommer kära sis hit också så då blir det nog lyxmiddag någonstans med de två finaste jag har & sen kvalitetstid i två dagar med lille julle.

so it's gonna be a great week! & sen kanske en bergs- eller sjömeditation på det!

PÖSS mathafackas.

14 september 2012

The other day


"T, ibland snubblar jag in på din blogg och läser hur livet är för dig och om du mår bra. jag undrar vilka vänner du skaffat och vilka du har kvar. jag ser hur dina naglar ändrar färg i samma takt som gryning möter dag, och hur du verkar leva så annorlunda än jag.
Ibland blir jag sorgsen och tänker på våra dagar, när vi bara njöt och följde våra egna lagar. det var år och dar sedan vi pratade med varann, men jag känner ändå att jag tror att du är likadan. Så mycket man kan sakna en gammal vän, det är ofta jag tänker på dig än.
jag är glad att du skriver och delar med dig av ditt liv, att jag på avstånd kan följa alla dina kliv. peace and love/ din trix=)"






gud jag dör så söt du är. du finns för alltid i mitt hjärta.

10 september 2012

sitter vid köksbordet i kungsbacka & har precis hällt upp en kopp kaffe med grädde i.
läser om evolutionary psychology - background assumptions & tänker att jag inte borde stirra upp mig så mycket. det är ju lugnt, det kommer gå bra som det alltid gör.
ikväll blir det välkommen hem-middag för d's pappa & imorrn ska jag jobba hela dagen.
på onsdag morgon tar jag tåget till skövde & drar sen i princip raka vägen på fest för att välkomna de nya.
p fyller trettio idag & jag ringde precis & gratta. vi bestämde att brudarna ska födelsedagsbruncha på torsdag & det ska bli fint att få prata & sitta nära de bästa igen, har inte hunnit det förrän nu.
ibland saknar jag några av de gamla, tänker & drömmer om dom då & då. men så tänker jag att det är en del av utvecklingen, avvecklingen från det gamla som vi inte behöver längre. vi hade vår tid & det var bra. men nu är det nytt & därför slut. 

06 september 2012

okej. update:
jag är tillbaka i skövde. fast just nu är jag i kungsbacka. har varit i kba hela sommaren, jobbat & njutit av att bo med d, the löv. hunnit med i sommar:
- familjetid
- inte bada
- way out west (med kära helle h & co.)
- jobb (typ gå på universeum, se lasse stefanz, mysa, liseberga, aeroseum etc.)
- sthlma mig & träffa alla saknade vänner
- släktträff (fett kul)
& blabla. 

sen så började jag skolan för... några dagar sen. först ut: evolutionspsykologi. 
hade alla föreläsningar första veckan så nu är jag i kba & tentapluggar & inser att jag tycker ALLA borde läsa evolutionspsykologi någon gång i sitt liv! har även hunnit haffa några ettor för att få in dom i SAC & jodå, det har fanken gått sjukt bra! & så har jag hunnit gå på fest. & middagar. & fikor. & dansa har jag också hunnit.

igår vara mami, papi & syrran här & käka middag. det blev pot&purjosoppa med bubbel & macka. gott. 
idag sitter jag & sammanfattar kapitel från boken & tycker att allting annat är mer intressant än att plugga tydligen. helst vill jag spela batman. 

i övrigt mår jag bra. hejhej

03 september 2012

Så trött. Men så glad. & längtig. & på tåget.

02 september 2012

Tillbaka i Skövde
Släktträff
Willys i love you
Tillbaka i skolan
Äta god mat & njuta av livet med de bästa
Vara glad att få träffa dom igen
Liseberga med lövet
Vara förväntansfull med hallontoppar
Gbg by båt