07 maj 2013

"älska daniel. ge & ta i ditt förhållande & tänk på att han är din bästa vän. ge honom utrymme att vara sitt bästa jag. hjälp honom att kunna bli sitt bästa jag. fokusera även själv på att leva ditt bästa jag. 
ha överseende med din familj. de älskar dig även om de inte alltid förstår vad du menar. ta hand om julia, hon kommer vara en livskamrat i vått & torrt. stöd henne i sina val & skratta med henne, hon behöver det. 
gå den väg du känner i hjärtat. även om målen verkar långt borta så finns det vägar att gå. använd dig av din beslutsamhet & stödet från din omgivning. 
kompromissa inte med dina drömmar. ta hand om din kropp, det är ditt bästa hjälpmedel för att nå dit du vill. använd ditt sinne varsamt & var medveten om de mentala vägar du tar. allting lämnar spår. 
ta hand om din omgivning. var öppen för dina vänner, njut av deras närvaro & ta dem aldrig för givet. har du din familj & dina vänner - då löser sig allt. de är det mest värdefulla du kan vårda. 
prova allt du vill, var inte rädd för att misslyckas. vi är alla barn. det finns inga vuxna. 
spendera tid med familjen, bjud in dem i ditt liv, låt dem ta del. 
flytta till havet, där har du din frid. ta hand om alla djur du älskar. 
låt dina barn lära känna dig. låt dem lära dig. 
glöm inte att så länge du tror på dina barn, kommer de att tro på sig själva & det vill jag påstå är en av de viktigaste egenskaperna man kan ha. ovillkorlig kärlek. spela inga spel, var inbjudande & ärlig. 
njut av naturen, visa barnen. 
sluta stressa i onödan. du är redan smart, driven & hjärtlig, du kommer att komma långt med de egenskaperna. lägg fokus på de saker du mår bra av. 
lär dig att förlåta, du kommer må bättre av det. 
sök inte efter andras bekräftelse, bekräfta dig själv istället. 
bli stark, glöm inte att din kropp ska bära dig framåt & ge dig liv i många år till. 
döm inte, ha överseende. 
låt tiden sätta sina spår i ditt ansikte. 
låt dig själv vara."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar